Yol kazası değil, facia!

Galatasaray iyi yönetilmiyor, “Dursun Özbek’le bu iş olmuyor” diye diye dilimde tüy bitti. Özbek ve yönetiminde futboldan anlayan bir kişi bile yok. Üstelik bu arkadaşlar yöneticilikten de anlamıyor. Sezon başında...

Galatasaray iyi yönetilmiyor, “Dursun Özbek’le bu iş olmuyor” diye diye dilimde tüy bitti. Özbek ve yönetiminde futboldan anlayan bir kişi bile yok. Üstelik bu arkadaşlar yöneticilikten de anlamıyor.

Sezon başında Riekerink’le bu işin olmayacağını herkes biliyordu. Ama başkan Dursun Özbek ve yönetimine bir türlü anlatamadık. Zaten anlamak da istemediler. Her fırsatta öne UEFA Finansal Fair-Play kurallarını sürdüler, “Elimiz kolumuz bağlı” dediler. El oğlu onların harcadığı paranın dörtte birine takım kurarken, Özbek ve yönetimi har vurup harman savurdu.

Başkan, Başakşehir yenilgisi için “Yol kazası” diyor. Yahu sezon başından beri “Şampiyonluk için oynuyorum” diyen bir takımın 8 tane yol kazası olur mu? Yol kazası dediğin hadi 2-3 olur. 8 olursa buna facia denir. 

Hani bir söz vardır, “Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur” diye.. En sonki Başakşehir maçı buna en güzel örnektir. Başkan Dursun Özbek herhalde skor için “Yol kazası” dedi diye düşünüyorum. Yenilgiler için değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar