YAZICIOĞLU CİNAYETİ 'Millete çevrilen namluya selam durmam'

Rahmetli Muhsin YazıcıoğluPostmodern Darbe olarak adlandırılan 28 Şubat sürecine karşı çıkarken "Millete karşı çevrilen namluya selam durmam!" demişti. Bu sözünden sonraysa da ölümle...

Rahmetli Muhsin YazıcıoğluPostmodern Darbe olarak adlandırılan 28 Şubat sürecine karşı çıkarken "Millete karşı çevrilen namluya selam durmam!" demişti. Bu sözünden sonraysa da ölümle tehdit edilmişti... 

TBMM'deki odasında onu ölümle tehdit eden milletvekiline,"Seni kim gönderdiyse ona söyle, Muhsin Yazıcıoğlu kendini tehdit edenin tetiği çekmesini beklemez, adamın yanına gelir kafasına sıkar!" demişti.

Yazıcıoğlu bu ölüm tehdidini Saadet Parti Genel Başkanlığına seçilen Numan Kurtulmuş'a hayırlı olsun ziyaretin gittiğinde söylemiş. Yazıcıoğlu'na eşlik eden BBP MKYK Üyesi İlker Kayalıoğlu genel başkanının nasıl tehdit edildiğini anlatır:

"Meclis'te bir milletvekili geliyor genel başkanımıza yaklaşıyor ve şöyle diyor: 'Efendim duruşunuz çok beğeniliyor; çok takdir ediliyorsunuz. Ancak bir noktada sizden rahatsızlık duyuluyor: Erbakan Hükümetine çok yakın duruyorsunuz. Onun lehinde açıklamalarda bulunuyorsunuz.'  Yazıcıoğlu 'Biz kimsenin lafına kulak asmayız. Doğru olanın yanında, yanlış yapanın da karşısında dururuz'diyor. Genel Başkanın anlatımıyla bu kişi resmi bir kurumdan emekli olmuş; o sıralardaysa milletvekili. Adını hiç açıklamadı.

"Adam bir süre sonra tekrar geliyor: 'Yarınki güven oylamasında evet derseniz... Sizin için sıkıntı olacak.'Yazıcıoğlu en doğru kararın evet oyu olduğunu söyler. Bunun üzerine milletvekili, 'Efendim birilerinin elinde öyle bir silah var ki, kişinin yanınıza yaklaşmasına gerek yok. Gerekirse iki kilometre öteden... Alnının ortasından vurur istediğini' der ve Başkan ayağa kalkar, adamın yakasına yapışır:

"Seni kim gönderdiyse ona söyle, Muhsin Yazıcıoğlu iki kilometre falan beklemez. Adamın yanına gelir ve kafasına sıkar!' "

Siyah giysili adamlar

Helikopter kazasında ölenler arasında yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, siyah giysili adamlarınhelikopterin düştüğü alana gelip delileri kararttığı yolundaki dedikodularla ilgili Habertürk muhabirinin sorularını yanıtlıyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar