Ve Uygar Batı kabusu Türkiye’de başlatır!

Terör korkusunun dört bir yandan sardığı ABD’de şimdi de hayali biyolojik saldırı senaryosu “Atlantik Fırtınası” nam kurgu ortaya çıktı; mübarek sanki bir Hollywood senaryosu!  Bu...

Terör korkusunun dört bir yandan sardığı ABD’de şimdi de hayali biyolojik saldırı senaryosu “Atlantik Fırtınası” nam kurgu ortaya çıktı; mübarek sanki bir Hollywood senaryosu!  Bu senaryoya göre İstanbul’da biyolojik bir saldırının ardından Çiçek hastalığı ortalığı kasıp kavuruyor. Türk hükümetinin elindeyse nüfusun sadece yüzde birine yetecek kadar aşı var! Gene senaryoya göre Ankara hemen NATO’ya başvuruyor. Ancak aşılar bir türlü yola çıkamaz; siyaset duvara toslar!

Washington’da John Hopkins Üniversitesiyle Pittsburgh Üniversitence ortak yazılan senaryoya göre, bir zirve için ABD başkentinde toplanan değişik ülkelerin başkan ve başbakanları  Türkiye, Almanya, İsveç ve Hollanda’nın başkent ve diğer şehirlerinde birbiri ardına görülen 51 çiçek olayını haber alır. Hemen ardından bir çok kentte havaya bırakılan çiçek hastalığı mikrobu kısa sürede milyonlarca kişinin ölümüne neden olur!

YENİ CİHAT ÖRGÜTÜ !

Ölümler başladıktan kısa bir süre sonra “Yeni Cihat” diye daha önce adı sanı hiç duyulmamış bir örgüt ortaya çıkar, biyolojik saldırıların sorumluluğunu üstlenir. Örgüt bu saldırıların Müslüman ülkelere, Batının uyguladığı baskı ve şiddete karşı bir “baş kaldırı”olduğunu açıklar.  Bu açıklamanın ardındanaltı ülkede 240 çiçek hastalığı vakası görülür, kısa sürede bu sayı, yüzlercesi ABD’de olmak üzere üç bine yükselir. Elbete bbir Müslüman olduğunu öne süren bir örgüt ölümlerden sporumlu olacaktır; ABD’de yuvalanmış faşist“yerel terör örgütleri”nden ya da Avrupa’daki neo Nazilerden! Varsa yoksa buram buram ırkçılık ve ayırımçılık kokan İslam terörü yaftası!!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar