Üç puanın şifresi

Galatasaray’ın şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarından biri yarın oynanacak. Çünkü Trabzonspor her zaman için dikkat edilmesi gereken bir takımdır. Şu unutulmasın ki Galatasaray kalan maçlarını...

Galatasaray’ın şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarından biri yarın oynanacak. Çünkü Trabzonspor her zaman için dikkat edilmesi gereken bir takımdır. Şu unutulmasın ki Galatasaray kalan maçlarını kazandığı takdirde, rakiplerinin ne yaptığına bakmadan sezonu mutlu sonla bitiren ekip olacaktır.

Sanıyorum Hamza Hamzaoğlu hoca da bu gerçeği futbolcularına en iyi şekilde anlatacaktır. Trabzonspor maçının kazanılması bence yolun yarılanması anlamına gelecektir. Fenerbahçe ve Beşiktaş bu hafta kendilerine ters gelen rakiplerle oynuyorlar. Beşiktaş, Kasımpaşa maçlarında hep zorlanmış, puan kaybetmiştir. Bursaspor da formunun zirvesinde ve Kadıköy’den puanlar çıkartabilir.

İşte bu gerçekler de göz önüne alınarak Trabzonspor karşısına çıkılmalıdır.

Felipe Melo’nun mucizevi dönüşü takıma olumlu bir hava getirdi. Trabzonspor karşısında bu oyuncunun yedek soyunmasını bekliyorum. Eğer onbirde sahaya çıkarsa zorlanabilir. Melo gibi önemli bir isim tam kazanılmışken sezonun tamamı riske edilmemeli. Zaten yerine oynayan Hamit Altıntop var. Bu oyuncu da gerçek gücüne yakın bir performans gösteriyor.

Galatasaray’da önemli olan Burak ve Sneijder’ın durumu. İyileşen Burak kesin onbirde.. Eski takımına karşı iyi bir performans göstermesini, hatta bir-iki golle patlamasını bekliyorum. Ancak Sneijder uzunca bir süredir antrenman yapmıyor ve sürekli tedavide. Takımla kısa süreli çalışabildi. Maça kulübede başlarsa bu takımı olumsuz etkileyebilir. Sneijder eğer sakatlığını atlattıysa bence 11’de oynamalıdır. Takımla antrenman yapmasına gerek yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar