Siyasi cinayetler muhabbeti!

Kemal Beyim yememiş içmemiş ''siyasi cinayetler olabilir'', buyurmuş. Kim öldürülecek? Kim öldürecek? Orası pek belli değil. Ama seçimlerin ertelenmesi amaçlı siyasi cinayetler buyurmuş siyasette müthiş...

Kemal Beyim yememiş içmemiş ''siyasi cinayetler olabilir'', buyurmuş. Kim öldürülecek? Kim öldürecek? Orası pek belli değil. Ama seçimlerin ertelenmesi amaçlı siyasi cinayetler buyurmuş siyasette müthiş deneyimli (!) Kemal Beyimiz.

Her şeyden önce ''siyasi cinayetler'' iktidarın zerre kadar işine yaramaz çünkü seçmenin sandıktan kaçmasına neden olur. Hele de seçmen tuttuğu partinin yirmi yıldır girdiği her seçimi kazanmış olmasının rahatlığını yaşıyorsa, ''aman ben oy vermesem de olur, nasılsa bu seçim de çantada keklik.'' der. Muhalefetse patlayan bombalardan, silahlardan zaten ürktüğü için ve de seçim sonuçlarından fazla umutlu olmadığından da sandıktan uzak durur.

Peki hem iktidarın hem de muhalefetin işine yaramayacaksa kimin işine yarar Türkiye'de siyasi cinayetler? Darbe heveslilerine ve onların ağa babası. ABD'ye!

Cumhuriyet tarihi, sözde müttefiklerimiz olan ABD ve onun uşaklarının tezgahlad

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.235 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 664 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar