Sıra Riekerink ve oyuncularda

Ben de dahil olmak üzere medyanın neredeyse tamamına yakını Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimini yaptığı yanlış işlerden dolayı çokca eleştirdik. Bu eleştirilerin neredeyse tamamına...

Ben de dahil olmak üzere medyanın neredeyse tamamına yakını Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimini yaptığı yanlış işlerden dolayı çokca eleştirdik. Bu eleştirilerin neredeyse tamamına yakını doğruydu. Başkan ve arkadaşları bu eleştirileri dikkate almışlar ki, özellikle transfer döneminde iyi işlere imza attılar. Biz de “Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim” edelim dedik.

Başkan Özbek, UEFA Finansal Fair Play (FFP) kurallarını dikkate alıp, teknik direktör Riekerink’in de görüşleri doğrultusunda çok isabetli transferlere, yani nokta dediğimiz transferleri gerçekleştirdi. Galatasaray’ın eksik yerleri takviye edilirken, ekonomik açıdan da kurallara tam uyulduğunu gördük. Galatasaray bana göre bir tek savunmada istenilen hamleyi tam gerçekleştiremedi ama ocak ayındaki ara transferde o eksiğin de giderileceği inancını yönetim yaptığı işlerle bizlere ispatladı.

Yönetim işini bitirdi sıra şimdi teknik direktör Jan Olde Riekerink ile oyunculara geldi. Hollandalı teknik adam çok mütevazı ve beyefendi bir insan. Futbolcularla ilişkisi de gördüğümüz kadarıyla çok iyi. Riekerink, Galatasaray’ın başına geçeli öyle çok birzaman geçmedi ama yaptığı işler de ortada. Öyle ya da böyle bu adamla Galatasaray Türkiye Kupası ile Süper Kupa’yı omuzlayıp müzesine götürdü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar