Şimdiye kadar neredeydiniz?

Galatasaray kazanıyor ama durumu hiçte iç açıcı değil. Diyeceksiniz ki, kötü olduğunda da kazanırsan, takımı düzelttiğinde istenilen hedeflere yürürsün. Evet Galatasaray şimdi kazanıyor ama...

Galatasaray kazanıyor ama durumu hiçte iç açıcı değil. Diyeceksiniz ki, kötü olduğunda da kazanırsan, takımı düzelttiğinde istenilen hedeflere yürürsün. Evet Galatasaray şimdi kazanıyor ama ocak ayında mutlaka nokta transferler yapmak zorunda. Yoksa her geçen gün düzelen Fenerbahçe ile genç kadrosuyla iyi işlere imza atan Beşiktaş’la şampiyonluk yarışında kafaya kafaya gidebilmek, geçebilmek mümkün olmaz. Hatta erken de havlu atılabilir. Hele bu kadro yapısıyla UEFA Avrupa Ligi’nde hedeflenen üst turlara çıkabilmek hayalden öteye geçmez. Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde olmak isteniyorsa bu yolun Süper Lig’de mutlu sondan geçtiğini Dursun Özbek ve yönetimi hatırından çıkarmamalı.

Galatasaray’ın kadrosu diğer iki rakibine oranla zayıf. Galatasaray’ın kadrosunda yer alan Jem Paul Karacan, Koray Günter, Tarık, Jose Rodriguez bu kulübün oyuncuları değil. Kastamonu 1966 gibi bir üçüncü lig takımı karşısındaki hallerini gördünüz. İki pası doğru dürüst yapamadılar, 70’ten sonra oyundan düştüler.

Başkan Dursun Özbek, “Paramız var. Ocak’ta bambaşka bir Galatasaray ortaya çıkaracağız” diyor. İyi hoşta insana şimdiye kadar “Neredeydin?” demezler mi? “Paramız yok” diye diye, UEFA’nın Finansal Fair-Play şemsiyesinin altına sığınarak Galatasaray’ı bugünlere getirdiniz. Şimdi hem papuç pahalı olduğu hem de Mustafa Denizli’nin göreve gelirken şart koşması nedeniyle gerekli transferleri yapma yoluna gideceğinizi söylüyorsunuz. Bekleyip göreceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar