SEYYİD ABDÜLHAKİM ARVASİ: İslam’ın en büyük düşmanı kimdir?-1

Seyyid Abdülhakim Arvasi yıllar önce şöyle der:  "İslam'ın en büyük düşmanı İngilizlerdir. İslamiyeti bir ağaca benzetirsek, başka kafirler fırsat bulunca, bu ağacı dibinden keser....

Seyyid Abdülhakim Arvasi yıllar önce şöyle der: 

"İslam'ın en büyük düşmanı İngilizlerdir. İslamiyeti bir ağaca benzetirsek, başka kafirler fırsat bulunca, bu ağacı dibinden keser. Müslümanlar da bunlara düşman olur. Ancak bu ağaç bir gün filiz verebilir.

"İngiliz böyle değildir. Bu ağaca hizmet eder, besler. Müslümanlar da onu sever. Ne var ki, gece kimse anlamadan köküne zehir sıkar! Ağaç öyle bir kurur ki, bir daha süremez. 'Vah vah.. Çok üzüldüm' diyerek Müslümanları aldatır.

“İngilizin İslama böyle zehir salması demek, para, mevki, kadın gibi nefsani arzular karşılığında satın aldığı yerli münafıkların, soysuzların elleri ile İslam bilim adamlarını İslamın kitaplarını, bilgilerini ortadan kaldırmasıdır!"

Özellikle son d&oum

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar