Selçuk çıkınca goller sıralandı

C­İM-BOM dün gece Alanyaspor’un karşısında sezonun en farklı galibiyetini aldı. Alanyaspor, Süper lig’in en zayıf takımlarından biri olabilir. Ancak süratli ve genç futbolculardan oluşan bir kadrosu var....

C­İM-BOM dün gece Alanyaspor’un karşısında sezonun en farklı galibiyetini aldı. Alanyaspor, Süper lig’in en zayıf takımlarından biri olabilir. Ancak süratli ve genç futbolculardan oluşan bir kadrosu var. Dişe diş mücadele ediyor ama dün geceki Galatasaray ile başa çıkması mümkün değildi. Galatasaray birbiri ardına goller atarken, çok güzel hücum organizasyonları da gerçekleştirdi. Özellikle Wesley Sneijder’ın mükemmel oyunu yaptığı üç asist ve attığı gol futbol adına birbirinden güzel hareketlerdi.

Galatasaray golleri ikinci yarıda buldu. Bunun bir nedeni de Selçuk’un çıkmasıydı. Selçuk topla çok fazla oynayan, Galatasaray’ın hızlı hücuma kalkmasını engelleyen bir futbolcu. Nitekim o çıktıktan sonra Galatasaray ani ataklarla Alanyaspor kalesine gitti ve üst üste goller buldu. Galatasaray’ın attığı goller kadar kaçırdığı yüzde yüz goller de var. Eğer bu pozisyonlar da gol olsaydı, herhalde lig tarihinin en farklı sonucunu görürdük dün gece.

Takımın orta sahasına bir an önce Tolga’nın dönmesi şart. Onun yerini dolduracak futbolcusu yok Sarı-Kırmızılılar’ın. Galatasaray ligin ikinci yarısında Tolga ve De Jong’la, Selçuk’un da daha hızlı oynamasıyla gol yollarını daha rahat açacaktır sanırım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar