Sadece Ünal Aysal suçlu değil

Ankara’da Gençlerbirliği karşısına kırmızı formalı bir takım adamlar çıkıyor. Fikstüre bakınca bu kırmızı formalı adamların Galatasaray olduğunu varsayıyorsunuz. Ama bu benim ya...

Ankara’da Gençlerbirliği karşısına kırmızı formalı bir takım adamlar çıkıyor. Fikstüre bakınca bu kırmızı formalı adamların Galatasaray olduğunu varsayıyorsunuz. Ama bu benim ya da sizin bildiğiniz Galatasaray değil. Bu sadece kırmızı formalı adamlar.

Düşünün geçen sezon Galatasaray ne kadar kupa varsa hepsini almıştı. Bu sezonsa ne kadar kupa varsa hepsini teker teker veriyor. Geride bir tek Türkiye Kupası kaldı. Onun da ne olacağını göreceğiz yakında.

Sarı-Kırmızılılar, Orhan Atik diye birini getirdi takımın başına. Orhan Atik alt yapıda teknik direktör. Ama bir tane A takımında oynayan futbolcusu yok. Bunu anlamak ve arkasından da bu adamı buraya getirmek için insanın futbola teğet dahi geçmemiş olması gerekiyor. Buradaki bütün suç kriz yönetimi becerisinden uzak başkan Dursun Özbek’tir. Galatasaray büyük bir ihtimalle önümüzdeki sezon Avrupa’ya gidemeyecek. Böylece de cezasını çekemeyecek ve ceza bir sonraki sezona devredecek. Ancak başkan, Galatasaray’ın içini böylesine boşaltmasaydı, özgün bir forvet alsaydı bu takım gelecek sezon Avrupa’ya giderdi.

Bundan böyle Galatasaray’ı düzeltmek hem çok zaman alır hem de çok para. Bir yıl ceza çekmekle UEFA Mali Fair-Play’den yakanızı kurtarmış sayılmazsınız. Yani kalkıp da sağa sola milyonlar savurup takımı futbolcuyla dolduramazsınız. Onun için temkinli davranıp yavaş yavaş eski gücünüze ulaşmanız gerekecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar