Paralel devletin görevi var olan milli devleti yıkmaktır!

Egemen Devlet, son elli yılda, hele de Komünizm yıkılmaya başladıktan sonra Paralel Devleti açıkça desteklemeye başlar. Burada Egemen Devletin yani ABD'nin tek amacı vardır. Var olan devlete karşı bir başka ve salt...

Egemen Devlet, son elli yılda, hele de Komünizm yıkılmaya başladıktan sonra Paralel Devleti açıkça desteklemeye başlar. Burada Egemen Devletin yani ABD'nin tek amacı vardır. Var olan devlete karşı bir başka ve salt kendi yönetiminde bir devlet kurmak ya da bu paralel yapı aracılığıyla ülkeyi toptan ele geçirmek, iç ve dış politikalarına yön vermek, yani Devletin dizginlerini ele almaktır! 

Peki nasıl gerçekleşiyor bu? Amerikalıların "toplumsal algı üretmek ve yönlendirmek" olarak adlandırdığı beyne yeni algılama düzeneği yerleştirme, örgütleme, kimlik oluşturma ve eyleme geçirme süreci 22 adımda gerçekleştiriliyor: 

(1) Kamuoyu oluşturucular devşirilir. Yani aydınlar, yazarlar, bilim adamları bütün masrafları karşılanarak yurt içinde ve dışında çeşitli toplantılara götürülür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar