O kafa! Kuru kafa!

O Kafa “seçimlere az kaldı İnşallaaaah bunlar gidecek...yerine mi? Amaaan kim gelirse gelsin, bunlar gitsin de...” diyecek kadar gerçeklerden kopuk sanal alemde yaşar. O Kafa: “Valla bunların hakkından gelse gelse paralelciler gelir....

O Kafa “seçimlere az kaldı İnşallaaaah bunlar gidecek...yerine mi? Amaaan kim gelirse gelsin, bunlar gitsin de...” diyecek kadar gerçeklerden kopuk sanal alemde yaşar.

O Kafa: “Valla bunların hakkından gelse gelse paralelciler gelir. Hele bunların defterini bi güzel dürsün sonra sıra Fetullah’cılara gelecek!” der.

O Kafa: Geçmişte ihanetle, katillikle suçladığı, eli kanlı bebek öldüren diye yazılar yazdığı adama, öz çıkarları söz konusu oldu mu, “Sayın...” demekten hiç mi hiç utanmaz!

O Kafa , “Çocukların tek isteği ağaçlara sarılmak, çiçekleri koklamak, çimenlere hayran hayran bakmaktı; n’olmuş birileri kokteyl içmişse yani! Ne var bunda kardeşim! Bunlar zaten alkol hepten kalksın istiyor. N’olmuş çocuklar bi kaç tane kokteyl atmışsa. Biz de atmıyor muyuz? Cin tonik..meyve kokteyli...bloody mary...Hem neki Molotof Kokteyli? Rus vodkasıyla vermut değil mi!” der.

O Kafa: “Çocukların ağaç, çiçek sevgisine bile tahammül edemediler. Kaç tanesini öldürüp cesetlerini denize attılar! Tıpkı 27 Mayıs’ta gençleri kıyma makinelerinde çektikleri gibi!” der.

O Kafa: “Valla bi dahaki seçimlerde oyum TİS’e...yok yok...TİB’e... değişti di mi adı? N’oldu? neydi be şu adamın adı yahu...Güney mi Kuzey mi? Batı mı Doğu mu? Yahu babası Adalet Partiliydi hani! Her neyse ona verceem işte!” der.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar