Muslera, BJK’ye karşı!

Dün akşam Beşiktaş’ın karşısında Galatasaray yoktu. Sadece Muslera vardı. Sarı-kırmızılı kulüp, sezon öncesi yaptığı hataların sonucunu yaşıyor. Elinde avucunda ne varsa...

Dün akşam Beşiktaş’ın karşısında Galatasaray yoktu. Sadece Muslera vardı. Sarı-kırmızılı kulüp, sezon öncesi yaptığı hataların sonucunu yaşıyor. Elinde avucunda ne varsa gönderdi. Gidenlerin yerine de kimseyi almadı. Sezon başı Hamza öyle sözler, öyle laflar etti ki; seyrciyi çileden çıkarmakla kalmadı, futboldan anlayıp anlamadığı bile tartışma konusu oldu.

Galatasaray takımında, Muslera, biraz Sneijder ve Podolski, az biraz da Chedjou futbol adına sahada boy gösteriyor. Sabri’den söz etmenin hiçbir anlamı yok. Galatasaraylılar, Sabri konusunda ne düşündüklerini açık açık anlatıyorlar. Benim asıl anlamadığım Semih. Daha 1 yıl öncesine kadar altyapıdan yetişen en iyi futbolcu diye gösterilen Semih, o kadar büyük hatalar yapıyor ki; ne takıma yararı var, ne de giydiği formaya.

Chedjou’nun, Melo’nun yerini dolduramayacağı belliydi. Ama Denizli başka ne yapabilir? Elinde bir tek Chedjou var ön liberoda oynatabileceği. Chedjou orta sahaya geçince, Semih stoper oynuyor ve art arda hatalar yapıyor. Telles’in 1 milyon euro gibi anlamsız bir paraya İnter’e gönderilmesiyle, sağ bekte olduğu gibi sol bekte de çakma bir savunmacıya kaldı Galatasaray. Burak, hayatında hiç bu yılki kadar kötü oynamamıştır. Hamza, “Burak varken forvete ihtiyacmız yok” demişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar