Lucescu ayarında bir hoca bulunmalı

Başkan Dursun Özbek, “Galatasaray kupayı kazanmazsa seçime gidebilirim” diye bir açıklama yapmış. Sosyal medyada binlerce Galatasaraylı, “Kupadan vazgeçtik yeter ki yeni bir yönetim gelsin” demeye...

Başkan Dursun Özbek, “Galatasaray kupayı kazanmazsa seçime gidebilirim” diye bir açıklama yapmış. Sosyal medyada binlerce Galatasaraylı, “Kupadan vazgeçtik yeter ki yeni bir yönetim gelsin” demeye başladı. Sarı-Kırmızılılıar’ın tarihinde hiçbir yönetimden Galatasaray taraftarı bu kadar kısa sürede vazgeçmemişti.

Taraftar yerden göğe kadar haklıdır. Çünkü bugün Galatasaray iyi yönetilmiyor, koltuklarda oturanlar yarı uykulu gözlerle etrafa bakınıyor. Kağıt üzerinde baktığınız zaman Fenerbahçe kupaya daha yakın gözüküyor. Her şeyden önce Galatasaray gene forvetsiz çıkacak maça. Orta sahasındaki arızaları herkes biliyor, savunma ise... Neyse savunmadan hiç söz etmeyelim. Ancak derbi maçları hele Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanıyorsa, her türlü sonuca gebedir. Galatasaray en iyi zamanında onlarca gol kaçırdıktan sonra beklemediği anda yediği bir golle Sarı-Lacivertliler’e 1-0 yenilmişti. Ayrı şekilde Galatasaray, fark yiyeceği düşünülen maçlardan galip çıktı. Onun için formaya, takım oyununa, birbirleriyle uyuma dikkat eden, özveriyle oynayan takım bu derbiyi kazanacaktır. Eğer iki takımda böyle oynayabilirse, gerçekten seyredilecek bir maç çıkar ortaya..

Bu maç Avrupa için Galatasaray’ın son şansı. Eğer Avrupa vizesi alamazsa cezası önümüzdeki sezona sarkacak. Bunun sorumlusu elbette bu yönetimdir. Takımın içini boşaltıp, gerekli transferi yapmayarak Galatasaray’ı bu sonuca mahkum etmiştir. Melo gönderilmese, kapıya kadar gelen Mario Gomez’e teklif yapılsa, bugün Galatasaray bambaşka yerlerde olabilirdi. Galatasaray’ın talihsizliği sadece yönetim değil, aynı zamanda Hamza Hamzaoğlu’ydu. Gomez’le, Burak ve Umut’u bir tutan kafa, Sarı-Kırmızılı camiada barınamazdı. Nitekim barınamadı da..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar