Korku diz boyu:" Türkler geliyor, Türkleeerrrr!!!"

Bundan üç beş yıl önce, hiç bir Batılı devlet ya da hükümet başkanın ayağa kalkıp, ''Türkiye bizim iç işlerimize karışıyor, seçimlerimizi yönlendiriyor'' diyeceğini...

Bundan üç beş yıl önce, hiç bir Batılı devlet ya da hükümet başkanın ayağa kalkıp, ''Türkiye bizim iç işlerimize karışıyor, seçimlerimizi yönlendiriyor'' diyeceğini düşünemezdik bile. Böyle bir şey söz konusu olmazdı olamazdı.

Gelin görün ki Fransa CB'nı Macron, Türkiye'nin Fransa'da yapılacak seçimlere karışacağını, seçmeni yönlendireceğini söylüyor. Buna verecek cevap var olmasına da ama terbiyemiz müsait değil!!

Dahası Tayyip Beyin kendine Atatürk'ü ''model '' olarak aldığını, Batı'yı hedef olarak bellediğini söylüyor. Macron, saçmalamağa başladı mı sınır tanımıyor. Tayyip Bey'in Atatürk'ü kendine model olarak seçmesi bir yana Atatürk'ün, Batı'yı hedef alması saçmalığına söyleyecek hiç bir laf yok! Tayyip Erdoğan'la rahmetli Mustafa Kemal Atatürk arasında dağlar kadar fark var, dünya görüşleri açısından....Adam ne Atatürk'ü tanıyor ne de tarih biliyor. Laf olsun torba dolsun örneği, konuşmuş olmak için konuşuyor!

Türkiye'yi bilen, he

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar