Kazanmak zorundalar

Galatasaray Süper Lig’de zor bir döneme giriyor. Sarı-Kırmızılılar önce bugün kendi evinde lider Başakşehir’i ağırlayacak sonra milli araya girecek. 14 gün sürecek milli aradan sonra Galatasaray...

Galatasaray Süper Lig’de zor bir döneme giriyor. Sarı-Kırmızılılar önce bugün kendi evinde lider Başakşehir’i ağırlayacak sonra milli araya girecek. 14 gün sürecek milli aradan sonra Galatasaray, Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olacak, ardından da Bursaspor’u Türk Telekom Arena’da konuk edecek. 

İşte kasım ayının sonuna kadar oynanacak bu 3 maç Sarı-Kırmızılılar’ın ligdeki kaderini tayin edecek. Çünkü bu üç takım da zirveye oynuyor. 

Galatasaray şampiyon olmak istiyorsa bu üç maçtan en az kayıpla çıkmak zorunda. 

Başakşehir bu sezon deyim yerindeyse “taş” gibi. Takım oyunu oynuyorlar. Visca, Emre, Mossoro gibi kaliteli ayaklara sahipler. Bu sezon liderlik koltuğunu tapuladılar. Bileklerinin hakkıyla orada oturuyorlar, deplasmanda kalelerinde gol görmediler. İşte Galatasaray böyle bir Başakşehir ile karşılaşacak. Kendi sahasındaki Başakşehir mücadelesini bana göre kazanması şart. Galip geldiği takdirde Galatasaray hem gerçek gücünü gösterecek, hem de Fenerbahçe derbisine moral motivasyonu tavan yapmış şekilde gidecek. 

Galatasaray, Adana deplasmanından Bruma’nın attığı tek gol ve üç puanla döndü ama futbolu sınıfta kaldı. Başakşehir karşısında çok çok iyi olmak zorunda. Özellikle defansta yapılacak en ufacık bir hata bile pahalıya mal olabilir. Çünkü karşısında zor gol yiyen ama kolay atan bir ekip bulacak Sarı-Kırmızılılar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar