İşte sana yıldız: 1 korner, 3 puan

Hafta içerisinde Trabzonsporlu Erkan Zengin, “M’Bia 10 tane Nani, Van Persie eder” diye bir açıklama yapmış ortalık karışmıştı.. Umarım Erkan Zengin kardeşim bu maçı izlemiştir.. Nani, ilk...

Hafta içerisinde Trabzonsporlu Erkan Zengin, “M’Bia 10 tane Nani, Van Persie eder” diye bir açıklama yapmış ortalık karışmıştı..

Umarım Erkan Zengin kardeşim bu maçı izlemiştir.. Nani, ilk yarının sonunda bir korner kullandı, topu adrese teslim Josef’in ayağına indirdi.. Yine ilk yarıda Van Persie Caner’in ortasında topu klas bir şekilde önüne indirdi.. Son vuruşunu yapamadı ancak tekniği mükemmeldi..

Fenerbahçe’nin ligdeki son 4 golünün 2’sini Nani attı, diğer 2’sinde de asisti yapan isim oldu. İşte yıldız futbolcu böyle olunuyor... Belki 90 dakika boyunca tay gibi koşmuyor ama sonuca etki eden hareketleri yapıyor..

Galatasaray’da Sneijder, Beşiktaş’ta Gomez, Antalyaspor’da Eto’o.. Bu isimleri tartışamazsınız..

Fenerbahçe’nin özellikle savunmasında önemli eksikler vardı. Ancak Kasımpaşa ilk yarı boyunca pek Fener kalesine gelmedi. İki takımda bu yarıda tribündeki seyirciyi uyuttu diyebiliriz.. Ancak Nani-Josef ikilisi uyumadı ve Sarı-lacivertliler soyunma odasına altın bir golle gitmesini bildi. Fenerbahçe’nin ligdeki 6 golün 4 tanesini ilk yarının son beş dakikası içinde kaydetmesi de ilginç bir tesadüf oldu.

Fenerbahçe ilk yarıya oranla topla daha fazla buluşan taraf oldu. Ancak Fenerbahçe beklenen agresif, rakibi ısıran, bozan, dağıtan görüntüsünden çok çok uzaklardaydı.. Sürekli top dolaştırdı. Vitor Pereira 62’de Nani ve Van Persie’yi çıkarıp Alper Potuk ve Markoviç’i oyuna soktu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar