İllüminati’nin Çin’deki uzantısı Lee Ailesi Türkiye’de

llüminati dendiğinde akla hemen Amerikalı ve Avrupalı zengin sülaleler gelir. Rockefeller, Dupont, Astor gibi. Ancak İllüminati’nin İ3 ailesi içinde kökeni MÖ 2 bin yılına uzanan Lee Ailesi vardır ki bugün kıta...

llüminati dendiğinde akla hemen Amerikalı ve Avrupalı zengin sülaleler gelir. Rockefeller, Dupont, Astor gibi. Ancak İllüminati’nin İ3 ailesi içinde kökeni MÖ 2 bin yılına uzanan Lee Ailesi vardır ki bugün kıta Çin’den, Hong Kong, Singapur, Macao ve Tayvan’ı perde arkasından yönettiği söylenir. 

Lee Ailesi MS 618’den 906’ya kadar süren Tang Hanedanlığı’nın kurucusuydu. Bu hanedan döneminde Çin ilk kez kağıt parayla tanıştı. Aile Asya’yı, deyim yerindeyse bir ahtapot gibi sarmıştır. Yakın tarihten Lee Ailesi’nin üç önderine bir göz atalım etkisini anlamak için:

1. Hong Kong fiili hükümdarı ve milyarder Lee Ka-Shing.

2. Kızıl Çin’in “Kutsal Önderi” Lee Peng.

3. Singapur Başkanı Lee Kwan Yew.

Söz konusu ülkeleri el altından hala yönettikleri için, dünyanın en güçlü ailelerinden biridir günümüzde de. Hatta Lee Ailesi’nin Rockefeller’lar kadar güçlü olduğunu söyleyenler de vardır.

Çin’de iktidarı elde tutanların çok zengin oldukları herkesin bildiği bir sırdır. Örneğin Wikileaks’i ortaya çıkardığı belgelere göre elektrik sektörü tümüyle Lee Peng Ailesi’nin elindedir. Lee sülalesinin en yaşlı üyesi Lee Pen, 1987’den 1998’e kadar Çin Halk Cumhuriyeti’nin Başbakanıydı. 

Lee Hanedanlığı, İllüminati’yi oluşturan 13 ailenin en acımasız üyelerinden biri belki de başlıcasıdır. Aile dünyanın en büyük deniz ticaret filosuna sahiptir. Sahibi olduğu gemilerle hem Çin hem de Filipinlerin ihraç mallarını dünyanın dört bir yanına taşır. Aile, Çin-Tayvan-Filipinler-Hong Kong’da at koşturan, Asya Mafyası olarak bilinen Triad’ın da kurucusudur. Triad, Uzakdoğu’da uyuşturucu kaçakçılığını elinde tutmaktadır. Gelen kara parayı kendi banka ve finans kuruluşlarında aklarlar. Binondo Merkez Bankası adı altında çalışan Triad bankası tümüyle Lee Ailesi’nin, dolayısıyla da İllüminati’nin denetimindedir. Bankanın, Vancouver Kanada, Barcelona, San Francisco, New York, Londra, Manchester, Amsterdam ve Hong Kong’da şubeleri vardır. Bu banka şubelerinde Triad uyuşturucu, gasp, kumar, fuhuş gelirlerini aklar. Uyuşturucu işinde ortağı CIA’dir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar