İkinci darbe kapıda mı?!

Son dönemde Türkiye'yle Rusya arasında Tayyip Beyle Putin'in girişimleri sonucu güçlü bir ittifakın temelleri atılmış görünüypor. Dünyayı İngiliz derin devleti belasından kurtarmak isteyen her vicdan sahibi insan bu ittifakı savunup desteklemeli.

Neredeyse Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana ilk kez, dış siyasetimizi kaygan bir zeminden kurtarmış gibiyiz.

Bu arada Emekli Albay Uğur Attila bir basın açıklaması yaparak ikinci darbe için İngiliz İstihbarat Teşkilatının (MI6) Doğu'daki aşiretlerle görüşmelere başladığını ve yapılacak darbeye destek olmaları için yüklü miktarda para sözü verdiğini söyledi. Ne varki, TUBDER Yönetim Kurulu Başkanı ve siyaset bilimi uzmanı Kenan Karataş, Albay Uğur'un İngiliz istihbaratının çalışmalarına yönelik açıklamasının doğru olduğunu ancak asıl amacın ikinci bir darbe olmadığını öne sürdü:

''Ben MI6'nın 2. darbeye yönelik çalışma yaptığı görüşüne kesimnli

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar