Hocasızlık canımıza tak etti

Sezon başından beri Galatasaray, Riekerink’i destekledi. Taraftar bağrına bastı, nnu “Riekerink Bey” diye çağırdı. Hatta bir ara Fatih Terim’in gelmesi söz konusu olunca gene Hollandalı hocaya arka...

Sezon başından beri Galatasaray, Riekerink’i destekledi. Taraftar bağrına bastı, nnu “Riekerink Bey” diye çağırdı. Hatta bir ara Fatih Terim’in gelmesi söz konusu olunca gene Hollandalı hocaya arka çıktı. Riekerink mutlaka iyi bir insan. Ne yazık ki Galatasaray gibi bir takımın teknik direktörü olamaz. Sahaya yanlış kadro ile çıkıyor, oyuncu değişikliklerinde çok geç kalıyor, oyunu okuyamıyor. Serdar ve Chedjou kulübede otururken Semih ve Hakan’ı stoperte oynatıyor.

Takım sezon başında birkaç maç arka arkaya iyi oynadı. Ancak henüz lig tam anlamı ile başlamamıştı ve dişli rakiplere sıra gelmemişti. Beşiktaş maçında tek devre futbol oynadı G.Saray. 2. yarıda ise sahada dolaştı durdu. Sonraki haftalarda da kötü ftubol sürdü.

Dün akşam Başakşehir karşısında yine teknik direktör hataları vardı. Her şeyden önce Hakan ve Semih’in böylesine hızlı iki forvete karşı başarılı olması imkansızdı. Ve nitekim öyle oldu. G.Saray’ın duran toplara karşı hala bir savunma kurgusu yok. Kimin nerede duracağı, kimin kimi tutacağı belli değil. Nitekim Mehmet Batdal ve Yalçın’ın kafa golleri de 2 stoperin yetersizliğinden geldi. 

Orta sahada Selçuk, birbiri ardına oyandığı kötü oyunlara bir yenisini ekledi. Her geçen hafta toparlanacağı yerde daha kötüye gidiyor. Sabri için söyleyecek lafım yok. Cavanda’yı bir maçta ilk 11’den kesen Riekerink, Sabri’ye nasıl tahammül ediyor anlamıyorum.

G.Saray mücadele hırsını ve isteğini bırakmış bir takım görüntüsünde. Kendi sahasında bu kadar gol pozisyonunda uzak oynaması akıl alacak gibi değil. Atılan gol dışında Bruma’nın sürükleyip getirdiği biriki vardı. Eren vurdumduymazlıkla karışık beceriksizliği ile gezindi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar