Hem terbiyesiz hem de cahilsin!

PKK’ya silah çekmezsin, “vatanı satıyor!” der; PKK’ya silah çekersin “iktidarını sürdürmek için yapıyor!” der.  Ben de buna düpedüz ahlaksızlık derim...

PKK’ya silah çekmezsin, “vatanı satıyor!” der; PKK’ya silah çekersin “iktidarını sürdürmek için yapıyor!” der.  Ben de buna düpedüz ahlaksızlık derim tabi! 

PKK’yı “özgürlük savaşçısı” ilan eder; onunla savaşan Mehmet’e “emperyalizmin  uşağı”  damgasını vurusun. Ben de sana ey cahil sen ne özgürlükten anlarsın ne de emreyalizm nedir bilirsin derim.

Murat Sancak’ın arabasını çapraz ateşe alırlar, “Her ne kadar STAR’ın  yayın politikasını beğenmesem de, iktidarı savunan duruşunu eleştirsem de geçmiş olsun Sancak’a”  dersin. Ben sadece gülümser ve “Git belanı benden değil Allah’ından bul!” demek zorunda kalırım.

Gel sana şu özgürlük savaşını birazcık anlatayım belki kafacığında bir kaç soru işareti belirir:

Kürtler hadi ayaklanın!

“Ayaklanın. Zamanı geldi. Bu kez müttefikler sizi yalnız bırakmayacaktır! Ne isterseniz isteyin, sonuna kadar arkanızdayız!” diye CIA yayın yapar. Kurduğu radyo VOFI-Hür Irak’ın Sesi... Körfez Savaşı’nda yayına başladı, George W. Bush’un akıllara zarar Irak saldırısından sonra iyice azdı, IŞİD’in ortaya çıkmasıyla hepten şahlandı. Dur hele dur! Yoksa sen udi Selahattin Efendi’nin böyle yağmur olup yağmasını, tin tin tinimini hanım nam Figen Yüksekdağ Şenoğlu’nun zilleri çalıp şıklı şıkı yapmasını yüreklerine, bilgi birikimlerine ve kültürlerine mi bağlamıştın? Yahu sen de az cahil değilmişsin be yavrum!

İlginç olan ne biliyor musun? Çekiç Güç aracılığıyla, bir oldu bittiye getirerek, İsrail gibi salt kendi çıkarlarına hizmet edecek, yakın gelecekte silahlarla donatacağı bir kovboy devlet oluşturma niyetini hep gizleyerek ve yüzüne vurulduğunda “yalan!” diye bağırarak inkar etmesidir. Elbette Kürt kardeşlerim bu ahlaksızlığa karşı çıkacaktır! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar