Hamza’ya rağmen!

Farklı galibiyet aldatmasın. Galatasaray, Hamza’nın tercihlerine kurban gidecek sonunda. Podolski’yi kanatlara hapsediyor. Sneijder’i serbest bırakmayıp, Podolski’nin gibi bir mevkiye mahkum ediyor. Umut’u oynatıyor; Yasin’i...

Farklı galibiyet aldatmasın. Galatasaray, Hamza’nın tercihlerine kurban gidecek sonunda. Podolski’yi kanatlara hapsediyor. Sneijder’i serbest bırakmayıp, Podolski’nin gibi bir mevkiye mahkum ediyor. Umut’u oynatıyor; Yasin’i oturtuyor. “Daha forma girmedim” diye bas bas bağıran Melo’yu sahaya sürerken, geçen haftanın en yüksek pas yüzdesine sahip ismi Rodriguez’i sahaya sürmüyor. 

Bu kısacık özet bile Hamza’nın bir akıl tutulması yaşadığının kanıtları olabilir.

Teknik direktör kendi bindiği dalı niye keser? Galatasaray’ın, elindeki kadroya göre sahaya nasıl dizileceği belli. Ligin ilk 3 maçında Hamza sürekli kadroyla oynadı. Hiçbir tercihi doğru değil. Bunu anlamak için teknik direktör olmaya gerek yok, sıradan bir taraftar bile söyleyebilir.

Yıllardır maçların son 15 dakikasında sahaya giren Umut sürekli ilk onbirde oynatılıyor. Ve aynı anda Milli Takım’a seçiliyor. Herhalde Umut’un milli maçlar için hazır olmasını istiyor Fatih Hoca... Hamza da velinimetini kıracak değil ya! Tabi bütün bunlar Galatasaray’a zarar veriyor ama olsun versin!

Sahanın en iyisi Carole’ün kırmızı kartla oyun dışı kalması, büyük hataydı. Fırat Aydınus’un gösterdiği ikinci değil, birinci sarı kart yanlıştı. Çünkü birinci sarı kart öncesi, Carole’a faul yapılmıştı. Ama hakem bunu görmezden geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar