Hamza’ya rağmen 3 puan

Galatasaray’ın her kazandığı maç, Hamza’ya rağmendir. Her kaybettiği maç ise Hamza yüzündendir! Sezon başlamadan önce her fırsatta ve her ortamda takımın gençleşmesi gerektiğini vurgulayan...

Galatasaray’ın her kazandığı maç, Hamza’ya rağmendir. Her kaybettiği maç ise Hamza yüzündendir! Sezon başlamadan önce her fırsatta ve her ortamda takımın gençleşmesi gerektiğini vurgulayan Hamza Bey; 32 yaşındaki Bilal’i transfer edince, kimse bir anlam veremedi. Hele Jem’in alınması, her şeyin üzerine tüy dikti...

Dün akşamki maçta Sarı-Kırmızılılar, skoru çok erken lehlerine çevirebilir ve maçın geri kalan bölümü rahat rahat oynarlardı. Ama Hamza herhalde zoru seviyor ki zoru tercih ediyor. Sinan Gümüş ile santrforda maça başlayacağına, formsuzluğu her maçta biraz daha ortaya çıkan, birbirinden beceriksiz hareketlere taraftarı çileden çıkaran Umut Bulut’u ilk onbire dikti. Dikmekle de kalmadı, maç boyunca sahada tuttu.

Sinan Gümüş, Galatasaray’ın geleceğini simgeliyor. Umut Bulut ise kariyerinin son demlerini yaşıyor. Burak’ın sakatlanmasıyla Sinan’ı oynatmak en doğal tercihken, Umut tercihini anlamak mümkün değil. Maçın son 15 dakikasında sahanın en iyilerinden olan Lukas Podolski ile Yasin Öztekin’i çıkarıp yerlerine neden sonra Sinan’ı ile Jem’i almak, hangi futbol mantığına sığıyor?

Hamza, Yasin’i sol kanada çekince, futbolcunun ne kadar önemli ve yararlı olduğunu gördü. Ama Allah için ona 90 dakika tahammül edemedi.

Gaziantepspor maçın ilk yarısında Galatasaray ile başa baş oynadı. Koştu, gol pozisyonları üretti. Ancak belli ki kondisyonu yeterli değil. Bu nedenle 2. yarıda zaman zaman oyundan düştüler.

Dünkü maç bize Melo’nun önemini bir kez daha gösterdi. Galatasaray’ın orta sahası çok etkisizdi. Bilal ve Rodriguez, yarım Melo etmiyor ne yazık ki. Galatasaray ligin ikinci yarısında daha iyi işler yapmak istiyorsa, mutlaka çok iyi bir ön libero ve forvet almak zorunda.

Bu arada Galatasaray’da geleceğin büyük yıldızı Denayer de var. Özbek her şeyi bırakıp, bu oyuncunun tapusunu almanın yollarını aramalı.

Son sözümüz karşılaşmanın hakemine... Alper Ulusoy ve yardımcıları, sezon başından beri dökülen hakemler gibi çok kötüydü. Gaziantepspor’un attığı gol ofsayttı. MHK’nın hakemlere çekidüzen vermesinde fayda var!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar