Hamza... Bol bol ayran iç!

Galatasaray Futbol Takımı’nın kötü talihi Prandelli ile başladı, Hamza ile de artarak sürüyor. Galatasaray’ın genç teknik direktörünün en büyük sorunu, kafasının müthiş...

Galatasaray Futbol Takımı’nın kötü talihi Prandelli ile başladı, Hamza ile de artarak sürüyor. Galatasaray’ın genç teknik direktörünün en büyük sorunu, kafasının müthiş karışık olması. Ben ona “Karatay diyeti”ni öneriyorum! Her gün bir bardak ayran içerse, kafa karışıklığı gidermiş. 

Süper Kupa finaline Hamza düzgün bir takımla çıktı. Herkes yerli yerinde oynuyordu. Ve Galatasaray, Bursa’yı sahası ve seyircisi önünde yenerek kupayı kaldırdı. Ondan bir hafta sonra Sivas’ta, Burak’ı kulübeye çekti ve güç bela maçı ikinci yarıda beraberliğe bağladı. Hamza hiçbir kişiye değişikliğin gerçek nedenini anlatamadı. Büyük bir ihtimalle kendisi de bilmiyordur!

Takımda hücumu destekleyecek Amrabat ve Bruma’yı gönder, sağ ve sol açık olmadan futbol oynamayı dene. Dünya yıldızı Podolski’yi al, adamı sol kanada hapset. Sneijder’ı her nedense aynı kanada çek, böylece iki büyük yıldızın yok olsun. Aşağı yukarı 14 yaşında bir ergenin fiziğine sahip Emre’yle de Atletico Madrid savunmasına karşı ne yapacağı düşünüyorsun? Hücumu ateşleyen Yasin’i neden sahaya sürmüyorsun? Hakan Balta’dan ön libero yaratma fikri kimin? Seninse; vay Galatasaray’ın haline!..

Neden Sabri’nin üzerinde bu kadar ısrar ediyorsun? Galatasaray sağ kanadının duble yola döndüğünü görmüyor musun? Telles’in gitmesine niye onay verdin ve sol beki sadece ikinci lig deneyimi olan Carole’a teslim ettin? Muslera’nın savunma kurgusundan ne kadar rahatsız olduğunun farkında değil misin?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar