Haçlılar gene Türkiye'ye saldırmaya başlar!

Amerikan polisi bir siyahinin boynuna basarak onu öldürdüğünde Türkiye Cumhuriyeti'nin ABD Büyükelçisi Beyaz Saray'a gidip ''Bu polisi hemen tutuklayıp en kısa sürede yargılayarak mahkum edin!'' dese ABD'nin tepkisi ne olurdu? O...

Amerikan polisi bir siyahinin boynuna basarak onu öldürdüğünde Türkiye Cumhuriyeti'nin ABD Büyükelçisi Beyaz Saray'a gidip ''Bu polisi hemen tutuklayıp en kısa sürede yargılayarak mahkum edin!'' dese ABD'nin tepkisi ne olurdu? O büyükelçiyi ''Persona Non Grata'' yani istenmeyen kişi ilan ederek sınır dışı mı eder, yoksa bu istemi kabul edip teşekkür mü ederdi?

Türkiye'de bu gün en büyük sorunlardan biri ya da başlıcası muhalefetin kendi seçmeninden umudunu keserek dış güçlere sarılmasıdır. Bunamasına çeyrek kalmış Biden, seçimlerden önce kalkıp Türkiye'de iktidarın, yani CB Erdoğan'ın gönderilerek yerine muhalefetin geleceğini buyurmuştu.

Bu arada NY Times 10 büyükelçinin çağrısının ardında Biden olduğunu açıkladı. Bu bize ne gösteriyor? Haçlıların başına Biden'ın geçtiğini ve amacının Türkiye'yi eskiden olduğunca emireri konumuna getirmek istediğini görüyoruz. Yani, sorun sadece ve sadece CB Tayyip Erdoğan.

Tayyip Bey iktidara gelinceye kadar Türkiye her türl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar