Grup hayırlı olsun

Kolay değil; 10 futbolcu transfer edip bir o kadar göndermek. Dünya yıldızlarıyla birlikte kalbur üstü oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe bunun sıkıntılarını yaşıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira...

Kolay değil; 10 futbolcu transfer edip bir o kadar göndermek. Dünya yıldızlarıyla birlikte kalbur üstü oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe bunun sıkıntılarını yaşıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira, takımının agresif olmasını, topun daha çok kendilerinde kalmasını, presin üçüncü bölgeden yani forvetlerden başlamasını ve hızlı oyun istiyor.

Evet bu bugünün futbolunun olmazsa olmazı. Ancak Fenerbahçe bunu henüz tam başarabilmiş değil. Atromitos’un eti budu belli. Kadrosu, maddi durumu, oyuncu kalitesiyle Fenerbahçe’nin yanına yaklaşması bile mümkün değil. Ama Fenerbahçe’ye oranla oyuncuları birbirini daha iyi tanıdığı için Kanarya karşısında iyi direndi ilk 45 dakikada.

Fenerbahçe kopuk kopuk oynuyor. İkinci bölgeden, üçüncü bölgeye hızlı hücuma çıkamıyorlar. Çıktıklarında tehlike oluyor ama top kayıplarının çokluğu, Sarı-Lacivertliler’in gol yollarında fazla etkili olmasını önlüyor. Bir de rakip hızlı hücuma kalktığında Fenerbahçe savunması ağır kalıyor.

Fenerbahçe; Şener-Fernandao organizasyonunda golü 7. dakikada Brezilyalı’nın ayağından bulunca maçın da turun da rengi belli oldu. Atromitos’u rakip sahaya hapsetti ilk 45’te Fener ama erken gelen gole rağmen farkı artıramadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar