Galatasaray’ın geleceği parlak

Galatasaray yönetimi bazı gerçekleri yavaş yavaş görmeye başladı. İlk olarak Bruma ile sözleşme imzalanacak. Yıllık alacağı ücret 1.9 milyon euroya çıkacak. Serbest kalmasıysa 20 milyon euro...

Galatasaray yönetimi bazı gerçekleri yavaş yavaş görmeye başladı. İlk olarak Bruma ile sözleşme imzalanacak. Yıllık alacağı ücret 1.9 milyon euroya çıkacak. Serbest kalmasıysa 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında olacak. Sözleşme de 4 yıllık yapılacak. Devre arasında sözleşme imzalanacak. 

Galatasaray bu tür bir sözleşmeyi Tolga Ciğerci ile de yapmak istiyor. Sneijder ile de sözleşme 2 yıl uzatılacak. Galatasaray bunları yaparken takımın en az 2 yılını güvence altına almak istiyor. Daha önce Ribery konusunda canı yanan Galatasaray, futbolcu ödemelerini aksatmıyor, verilen bütün sözler yerine getiriliyor. 

Ocak ayında Hamit ile yollar ayırlacak. Hamit’in son Rize maçında oyuna girmeyince yaptıkları kolay kolay affedilecek şeyler değil. Gaylatasaray’ın böyle bağırıp çağıran, her şeye itiraz eden ve sahaya her çıkığında sakatlanan bir oyuncuya ihtiyacı yok. 

Sarı-Kırmızılılar Podolski ve Cavanda’nın takıma katılmasıyla ideal kadrosuna kavuşacaktır. Bu arad De Jong’un hazır olduğunda Selçuk’un yerini alacağını söylemek pek yanlış olmaz. Ancak Selçuk son Rize maçında oynadığı futbolunu daha da geliştirirse formayı kolay kolay bırakmaz. Galatasaray ilk 4 maçını ligin pek de güçlü olmayan takımlarıyla oynadı. Beşiktaş maçı takımın gücünü, Riekerink’in başarı ya da başarısızlığını bir nebze olsun gözler önüne serecektir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar