Galatasaray’a iyi bir terzi lazım

Galatasaray’ı Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediye karşısında izledim. Aynı rakiple yarın Süper Lig’de yine oynayacak. Elbette ki kupadaki kadro ligde olmayacak. Ama Akhisar Belediye de kupadaki gibi oynamayacak! Teknik Direktör...

Galatasaray’ı Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediye karşısında izledim. Aynı rakiple yarın Süper Lig’de yine oynayacak. Elbette ki kupadaki kadro ligde olmayacak. Ama Akhisar Belediye de kupadaki gibi oynamayacak!

Teknik Direktör Mustafa Denizli ligde şans bulamayan birçok ismi kupadaki Akhisar maçında izledi. Herhalde sıkılmıştır bunları izlerken! Üstelik yarınki maçta golcüsü Burak Yılmaz ve orta sahadaki beyni Selçuk İnan da olmayacak..

Herhalde Akhisar’a karşı yine Umut’la gol arayıp, beyin görevini de Bilal’e verecek. Sonuç ne olacak. Merakla bekliyorum!

Kupada izlediğim Galatasaray’da Emre Çolak’a ayrı bir gözle baktım. Bu çocuğun kumaşı iyi ama bir türlü o kumaştan iyi bir elbise yapılamadı.. Emre’den alımlı bir elbise çıkması için iyi bir terziye ihtiyaç var.. Belki Mustafa hoca bu işi becerir...

Takıma büyük umutlarla ve yüksek rakamlarla gelen Tarık’ta ısrar edilmeli derim. En azından bu çocuk ne kadar kötü olsa da Sabri’den daha kötü olamaz herhalde!

Bu Rodriguez’i niye aldılar, ne yapacaklar anlamış değilim. Bundan cacık olmaz; yoğurda yazık!

Kupa maçı sonrası Mustafa hocayı dinledim.. Takımı nasıl düzelteceği ile ilgili belki tüyo verir dedim.. Sonuçta Denizli de işi transfere ve yeni gelecek topçulara bağladı. Demek ki onun da takımdan umudu yok!

Denizli’ye göre en az 3-4 oyuncu lazım.. İyi de yönetim nasıl transfer yapacak? UEFA’nın Finansal Fair-Play kriterleri tepesinde duruyor.. Ekstradan bir para bulman lazım. Yeni bir sponsor veya satılacak oyuncu... Bu saatten sonra acilen bir sponsor bulmak zor görünüyor. En mantıklısı topçu satmak..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.241 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar