Galatasaray için zor dostum zor!

Galatasaray çok zor bir döneme giriyor. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası. Takıma baktığınız zaman eksikleri fısıldamıyor, resmen haykırıyor. Sağ bekten başlayalım. Sabri neredeyse 20....

Galatasaray çok zor bir döneme giriyor. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası. Takıma baktığınız zaman eksikleri fısıldamıyor, resmen haykırıyor. Sağ bekten başlayalım. Sabri neredeyse 20. yılını dolduracak sarı-kırmızılı takımda. Bu sezon Hamza, ona deyim yerindeyse büyük bir kıyak yaptı ve ücretinin 1.8 milyon euro’ya çıkmasını sağladı.

Galatasaray sağ kanatta Sabri ile ancak Türkiye Kupası maçlarını götürebilir. En son İnter maçında gördük. Sabri ileri gidiyor, topu kaybediyor ve geri dönemiyor. Güvenilir bir sağ kanat hücum oyuncusu da olmadığından takımın sağı resmen duble yol.

Melo'nun gitmesiyle ki; bundan sonra kalsa bile takıma hiç bir yarar sağlamayacaktır. Çünkü hem Galatasaray'ı aklında bitirmiş hem de onu candan destekleyen taraftarı küstürmüş. İşte bu Melo gittikten sonra Hamza'nın söylediği gibi onun yerini ne Hamit doldurabilir, ne de Hakan Balta ya da Bilal. Hamza sezon bittiğinde taraftarın sevgilisiydi. sezon bittikten sonra konuşmasa ve değerli fikirlerini kendine saklasa bugün hala omuzlarda taşınırdı. Ne var ki, ağzından çıkan her laf Galatasaray'ı yakından izleyenlerce dehşetle takip edildi. Sabri'nin Rafael'den daha iyi olması, çok iyi bir forvet alınırsa Burak'ın küsebileceğini söylemesi ve daha buna benzer bir çok gaf, taraftar gözünde Hamza'yı tüketti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar