FETÖ'nün Tayyip bey nefreti!

FETÖ'nün reisi, CIA'nin adamı ''Fetullah Gülen Edirne'de kaldığı iki dönemde de Amerikan Kültür Merkezi'nden neredeyse hiç çıkmazdı. Beyni ABD propagandasıyla resmen yıkanmıştı.'' (Latif...

FETÖ'nün reisi, CIA'nin adamı ''Fetullah Gülen Edirne'de kaldığı iki dönemde de Amerikan Kültür Merkezi'nden neredeyse hiç çıkmazdı. Beyni ABD propagandasıyla resmen yıkanmıştı.'' (Latif Erdoğan/ Şeytan'ın Gülen Yüzü sayfa 160.) Zaten Komünizmle Mücadele Derneğini kurmaya kalkışmasının altında da ABD'ye neredeyse kayıtsız şartsız teslimiyeti yatıyordu.

Erdoğan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimlerine Refah Partisi'nin adayı olarak girdi. FETÖ o dönemde ANAP'ı destekliyordu. ANAP'ın adayı İlhan Kesici, Demirel ailesinin damadı olduğundan Gülen, Cemaat'e emir vererek desteklenmesini buyurmuştu.

Bilindiği gibi Tayyip Bey okuduğu bir şiir yüzünden hapse girince, Cemaat hiç bir biçimde bu mağduriyetini sahiplenmedi. Üstelik ona bu haksızlığı yapanlara destek çıktı. Hapishaneye girdiğinde Gülen, Tayyip Beye siyasi yaşamı sona ermiş biri gözüyle bakıyordu.

AK Parti'nin ilk kuruluş aşamasından ilk genel seçimlere gireceği döneme kadar FETÖ bu olu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.241 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar