Fener derbisi ortada bir maç

Galatasaray Yönetim Kurulu nasıl bu kadar çok yanlış yapabiliyor anlamak mümkün değil. Mustafa Denizli sonrası Bülent Ünder’e gidiliyor. Ünder, 1996-2000 yılları arasında Galatasaray’ı başarıdan...

Galatasaray Yönetim Kurulu nasıl bu kadar çok yanlış yapabiliyor anlamak mümkün değil.

Mustafa Denizli sonrası Bülent Ünder’e gidiliyor. Ünder, 1996-2000 yılları arasında Galatasaray’ı başarıdan başarıya koşturan teknik heyetin vazgeçilmez bir parçasıydı. Ünder’e 11 maçlık bir sözleşme öneriliyor. Aklı başında hiç kimsenin böyle bir öneriyi kabul etmesi mümkün değil. Çünkü bu takımdan, hele de son 11 maçta hiçbir şey olmayacağı kesin. Eğer Türkiye Kupası kazanılabilirse bunu başarı saymak gerek. Bülent Ünder’den hayır cevabını alan yönetim bu sefer de Bülent Korkmaz’a gidiyor. Aynı teklif ve yine aynı sonuç.

Ve sonunda Hollandalı Jan Ole Riekerink ile anlaşılıyor.

Riekerink, zaten Galatasaray’da alt yapı hocası. Sezon sonuna kadar A takımın başına rahatlıkla geçebilir. Yani baştan böyle bir yol varken, iki Bülent’e gitmenin hiçbir anlamı yok.

Eğer Galatasaray Yönetimi gelecek sezon için transfer yapacaksa, bunu da Riekerink ile Sneijder’e bırakmasında büyük yararlar var. Çünkü yönetim transfer yapmayı falan bilmiyor. Daha doğrusu yönetimde futboldan anlayan yok. Öyle olmasa, Rodriguez alınır mıydı? Donk’a onca para verilir miydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar