Faturayı keser önüne koyarlar!

Galatasaray, milli arada Saraybosna'ya giderek orada güzel bir hazırlık maçı yaptı.. Benim için güzel olması elbetteki sarı-kırmızılı takımın maç yapması değil.. O maçta şans bulabilen...

Galatasaray, milli arada Saraybosna'ya giderek orada güzel bir hazırlık maçı yaptı.. Benim için güzel olması elbetteki sarı-kırmızılı takımın maç yapması değil.. O maçta şans bulabilen iki genç oyuncudur..

Sağolsun Hamza hoca hiçbir zaman alt yapıdan bir genç oyuncuyu takıma monte edeyim düşüncesine girmedi.

Saraybosna karşısında forma giyen ve bir de gol atan Batuhan Ergün ve maça sağbekte başlayıp sonra stoper oynayan Yavuzhan Keleşoğlu..

 İkisi de 1995 doğumlu pırıl pırıl çocuklar. Batuhan'ın attığı gol tam jeneriklik bir şey. Bu golün asistini de Sabri yaptı.

Diğer genç oyuncumuz Yavuzhan Keleşoğlu hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor. Top ayağına yakışan yetenekli bir çocuk. Hamza hoca bu isimleri acaba ligde veya kupada da oynatabilecek mi? Asıl konu bu. Yoksa hazırlık maçlarında bu yetenekleri imrenerek izleriz ama hep orada kalırlar. Önemli olan alttan bu tür gençleri A takıma monte etmektir. Yoksa bas parayı yap transferi gitsin mantığı ile kulüp sadece borç batağında yüzer gider.. Geriye doğru bir bakın hangi yeteneksiz oyunculara ne kadar milyon dolarlar verilmiş.. İnsanın içi acıyor.. Hem paranız gidiyor, hem de aldığınız oyuncudan verim gelmiyor..

Hoca biraz cesaretli olsa en azından bir sezonda takıma 2 genç yetenek kazandırır.. Ancak sadece Hamza hoca değil, Türkiye'de teknik adamların büyük çoğunluğu günü kurtarma peşinde..

Galatasaray'da hem forvete hem de stopere takviye lazım.. Ancak Hamza hoca defansif oyuncuya ihtiyaç yok demiş... Yetmemiş, forvette sayısal eksiklik var ama illa da adam alacağız diye bir şey sözkonusu değil diyor...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar