Demokrat Amcam niye Çanakkale'de yoksun!

Star Gazetesi Yazarı Aziz Üstel'in bugünkü (19.03.2022)''Demokrat Amcam niye Çanakkale'de yoksun!'' başlıklı yazısı.

Çanakkale Köprüsü, Çanakkale zaferinin yıl dönümünde açıldı. Yıllarca feribot ulaşımıyla yapılan yolculuk 6 dakikaya inecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu köprünün maliyetinin 2 milyar 545 milyon Euro olduğunu söyledi. Toplam tasarruf yıllık 415 milyon Euro olacak. Yıllık 115 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Türkiye için böylesine önemli bir projenin açılışında insan ister istemez Kemal Bey'i arıyor... Ve bulamıyor.

Neden?

Davet mi bekliyordu?

Davete ne gerek var?

Türkiye'nin en önemli projelerinden birinin açılışında olmamasını herhalde bir tek ben yadırgamadım. İnsan davet edilmese bile bu milletin en az yüzde 25'ini temsil ettiği gerekçesiyle bu açılışta yerini almalıydı.

Neyse...

Bu arada Sayın Cumhurbaşkanı'nın yardımcıları Kemal Bey'in davet edilmediğini, eğer edilmemişse, belirtmemiş ve davet edilmesi için bir girişimde bulunmamışsa, Tayyip Bey'in bunun nedenini sorması gerekmez mi?

Neyse...

Kemal Bey'in davet beklemeyip gitmesi gerekirdi; o kadar!!

EN SEVDİĞİNİZ ÜNLÜLERİN SERVETİ NE KADAR?

Konserlerine gittiğiniz, kasetlerini dinlediğiniz, televizyonda izlediğiniz sanatçıların servetlerini hiç merak ettiniz mi?

Merak ettiyseniz buyurun size bazı sanatçılar ve servetleri:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 667 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum