Çare Denizli!

Hamza Hamzaoğlu’nun gitmesinden sonra, herkes Galatasaray’ın nasıl oynayacağını çok merak ediyordu. Taffarel’in kurduğu kadroda hem Denayer hem de Rodriguez forma bulmuştu. Denayer, neden kulübede oturtulur, anlamak...

Hamza Hamzaoğlu’nun gitmesinden sonra, herkes Galatasaray’ın nasıl oynayacağını çok merak ediyordu. Taffarel’in kurduğu kadroda hem Denayer hem de Rodriguez forma bulmuştu. Denayer, neden kulübede oturtulur, anlamak mümkün değil. Dün akşam oynadığı oyunla Hamza’ya nazire yaptı adeta. Sahanın en iyisiydi.

Maçın hemen başlarında Galatasaray Yasin ile öne geçti. Sarı-Kırmızılılar, dalga dalga Antalya’nın üzerine gidiyor ve çok pozisyon yakalıyordu. Ancak bunların ikisinde Burak’ın akılalmaz beceriksizliği sonucu gol gelmedi. Ve ilk yarı Galatasaray’ın galibiyetiyle bitti.

Bazı futbolcularda, özelikle Burak’ta görülen istek; “Hamza’nın gitmesinden dolayı sevindiler” diyenleri neredeyse haklı çıkardı! Ancak Burak o kadar beceriksiz ve o kadar şanssızdı ki; hırsını gollerle süsleyemedi.

Maçın ikinci yarısında Galatasaray artık o alıştığımız “adamsendeci” oyununa başladı. Bunun sonucunda da kalesinde golü gördü. Ancak hemen sonra Podolski’nin ayağından galibiyet golünü yakaladı.

2-1 öne geçen Sarı-Kırmızılılar, Antalya’nın üzerine gelmeye başladı. Ancak hakem bir penaltı icat ederek Antalya’ın beraberliği yakalamasını sağladı.

Hakem Ali Palabıyık, maç boyu verdiği yanlış kararlarla zaten oyuna damgasını vurmuştu. Verdiği penaltıyla da en azından tarafsız olmadığını kanıtladı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar