Büyük Türk 'ünlüleri' yarım Kim Kardeşyan olamadınız gitti!

Koltuklara, iskemlelere sığmayan mabadının dışında hiçbir özelliği olmayan Kim Kardeşyan adlı, Ermeni asıllı hatun Ermenistan için ortalığı ayağa kaldırıyor, Azerbaycan ile Türkiye'ye sövüp sayıyor.

Koltuklara, iskemlelere sığmayan mabadının dışında hiçbir özelliği olmayan Kim Kardeşyan adlı, Ermeni asıllı hatun Ermenistan için ortalığı ayağa kaldırıyor, Azerbaycan ile Türkiye'ye sövüp sayıyor. Onu sosyal medyada takip eden milyonlarca insan da kadının yazdıklarına inanıyor, küfür kıyamet dümdüz gidiyor Azerbaycan'a!

Bizim de "ünlülerimiz" var değil mi? Tabii hemen hepsi sadece bizim sınırlarımız ve de çevirdikleri dizileri yayınlayan üç beş ülkede tanınıyor. Olsun. Gene de çıkıp üç beş laf edebilir, saldırgan ve terbiyesiz Ermenistan'ı kınayabilir değil mi? Azerbaycanlı kardeşlerimize sahip çıkabilir, katledilenlerin ardından iki damla gözyaşı dökebilir! Nerdeeee!

Büyük çoğunluğu sadece magazin gazetelerini okuyup magazin programları izlediğinden, hızlandırılmış anaokulu terk olduklarından ve de doğru dürüst cümle kuramadıklarından olsa gerek sus-pus oturuyorlar. Onlara sadece kendileriyle ilgili sorular soracaksın! Bu arada da poh-pohlamayı unutmayacaksın tabii: "Ay ne hoşsun... Saçların pek güzel olmuş... Aşık olmuşsun ha! Ne kadar güzel..." gibi abuksabuk konuşursan, hemen mayışır, anlatır da anlatırlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar