Bitse de gitsek!

Her şeyden önce şu soruyu cevaplamak gerekiyor: Seyirci ilgisi yok. Takımların umurunda değil. Oyuncular, hocalar maçlar boyunca sürekli esniyor ama biz her sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı oynamayı sürdürüyoruz....

Her şeyden önce şu soruyu cevaplamak gerekiyor: Seyirci ilgisi yok. Takımların umurunda değil. Oyuncular, hocalar maçlar boyunca sürekli esniyor ama biz her sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı oynamayı sürdürüyoruz. Önümüzdeki sezondan itibaren özellikle büyük takımlar U21’lerle çıkacak sahaya. Her şeyden önce böylesi kötü sahalarda milyonlarca euro verilerek alınan futbolcuların kötü şekilde sakatlanmamaları bir mucize.

Federasyonun vurdumduymazlığa çare bulması şart. Takımlara ödenecek paralar mı arttırılır, ilk üçe giren takımlara transfer desteği mi verilir; bunu TFF düşünsün.

Dün akşam Galatasaraylılar maçtan çok başkan Dursun Özbek’in açıklamalarını tartışıyordu. Sosyal medyada da tartışılan en çok konu buydu zaten. Başkan borçlarda nereden nereye gelindiğini anlattıktan sonra; şubat ayı sonunda UEFA ile yapılacak toplantının ardından Galatasaray ile ilgili kararın açıklanacağını bildirdi. Galatasaray ya 1 yıl Avrupa’da oynayamayacak ya da yönetimin borçlarla ilgili sunacağı rapor kabul görecek ve Sarı-Kırmızılılar da bu belayı savuşturmuş olacak.

Bunca mal varlığı olan bir kulübün böyle anlamsız durumlara düşmesi, kimilerinin borç yönetimi kavramından habersiz olmasından kaynaklıyor. Ve tabi Türkiye’de ender olarak bilanço makyajı yapmayan kulüp Galatasaray.

Galatasaray’ın yeni transferi Linnes sağ bek olmasına rağmen orta sahanın sağında oynadı ve olumlu not aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar