Ankara’ya selam 3 puana devam

Geçen yılki Galatasaray ile bu yılki arasında en belirgin fark Riekerink.. Galatasaray’ın hocası zamanında adam değiştirmek dışında her şeyi doğru yapıyor. Ancak Sabri-Yasin saplantısından bir an önce...

Geçen yılki Galatasaray ile bu yılki arasında en belirgin fark Riekerink.. Galatasaray’ın hocası zamanında adam değiştirmek dışında her şeyi doğru yapıyor. Ancak Sabri-Yasin saplantısından bir an önce kurtulması gerek. Sabri artık kramponlarını asmak zorunda., Bu kadar çok paraya Sabri gibi bir futbolcuyu oynatmak çok yanlış bir iş. Cavanda ile başlayacaksın, Cavanda ile gideceksin sağ bekte. Carole ile sol bek sorununu çözdün. Şu anda ligin en iyi sol beki. Cavanda’ya da aynı fırsatı tanırsan savunmanın sağ kanadını da güvenceye almış olursun.

Orta sahaya De Jong’un montesi şart oldu artık. Josue’nin yerinde De Jong şart. Sneijder’in sakatlığı dışında Josue’nin ilk 11’de yer bulması neredeyse imkansız. Forvette Eren Derdiyok sadece gol yollarını açmakla kalmıyor birbirinden de önemli paslar atıyor.

Galatasaray maçın ilk yarısında çok iyi oynadı. Son 2 yıldır aradığımız Galatasaray takım olarak geri dönmüştü. Ancak golü attıktan sonra ele geçirdiği 3 tane yüzde yüz gollük pozisyonu cömertçe harcadı. O arada ikinci golü bulsa takım rahatlayacak belki de art arda goller gelecekti .

İkinci yarıda Gençlerbirliği beraberlik golünü aramaya başladı. Ancak Galatasaray’ın Muslera gibi gerçekten olağanüstü bir kalecisi var. Bruma savunmaları dağıtıyor ama sonunu kolay kolay getiremiyor. Attığı gol bir rastlantıydı ancak Galatasaray topu o kadar güzel Gençlerbirliği kalesine taşıdı ki gol olmasa herkes üzülürdü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar