Amcam elektrik faturalarını çöpe atar!

Star Gazetesi Yazarı Aziz Üstel’in bugünkü (23.04.2022)''Amcam elektrik faturalarını çöpe atar!’’ başlıklı yazısı.

Demokrat Amcam gene coştu, gene dalgalanıyor!

"Elektrik faturaları ödenmeyecek!"

Bu kadar basit! Devlete baş kaldırmak bu kadar kolay.

Tabi devlet de ne yapar? Amcamın elektriğini keser.

Ve amcama gün doğar. Yanına eşi hanımefendiyi alır, lüks lambasının ışığında basına açıklamalarda bulunur.

Elektrik fiyatlarının çok yüksek olduğunu,3 milyon kişinin bu faturaları ödeyemediğini söyler. Tabi amcamın amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Rakam doğruysa eğer, o üç milyon kişi umurunda bile değildir. Umurunda olan AK Parti kalesine gol atmaktır. Ne var ki, bu kadar kolay ve ucuz gol atılamaz.

Güreş tuttuğun AK Parti değil devlettir.

O elektrik faturasını ödeyemeyenlerin kaçı İŞ Bankası Yönetim Kurulu üyesidir ve CHP Genel Başkanı olduğu için her ay cebine 1 milyon lira atmaktadır?

Elektrik faturasını ödemeyip geceliği 110 bin liralık otel suitlerinde vakit geçirmek, Boğazı seyredip basın toplantıları düzenlemek başka, elektrik faturasını ödeyemeyenlerle birlik olup devlete baş kaldırmak gene başka be amcam!

Sen eğer milleti arkana almak istiyorsan önce HDP'yle kırıştırmaktan vazgeç. Çık ortaya, Milleti İttifakının içindeki en büyük partinin genel başkanı olarak CB Adayı olduğunu açıkla sonra seni dinleyelim amcam benim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar