Almanya'nın Türkiye operasyonları!!

Hani dost bildiğimiz, her Türk ailesinden bir kişinin ekmek parası için çalışıp çabaladığı, toprağına terini döktüğü ülke var ya? Hani İkinci Vatan  bile dediğimiz? Bakın...

Hani dost bildiğimiz, her Türk ailesinden bir kişinin ekmek parası için çalışıp çabaladığı, toprağına terini döktüğü ülke var ya? Hani İkinci Vatan  bile dediğimiz? Bakın bakalım o dost ülke neler karıştırmakta Türkiye'de:

Biri kalkıp da yola patlayıcılar döşese ve bunun sonucunda beş kişi ölse; Almanya'ya koşup siyasi sığınma hakkı istese büyük bir olasılıkla hoş geldinlerle karşılanır!  Eğer karşılanmazsa da "Ulan benim PKK'lıdan neyim  eksik diye?!" naralanabilir!

Bu gün birçok kökten dinci ve terör örgütü Almanya'da bayrağını sallıyor, üyeleri ellerini kollarını sallayarak dolaşabiliyor. Hemen hepsi Alman derin devleti olarak anılan BND, BFV, BKA ve GSG9'un koruması altında.  Ancak 11 Eylül sonrası bu ilişkiler bir gecede yer altına indi. Almanya bu ikili ilişkiler eşliğinde, uydu olarak devşirmeyi düşündüğü bütün ülkelerde var olan aşırı örgütlerle ilişkiler kurup sür-git ortalığı karıştırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar