Aklın yolu Özbek

Galatasaray 23 Mayıs’ta çok önemli bir seçim yapacak. Ünal Aysal’ın ayrılmasından sonra yükü omuzlayan Duygun Yarsuvat’a teşekkür edilecek ve Galatasaray’ı 3 yıl yönetecek başkan...

Galatasaray 23 Mayıs’ta çok önemli bir seçim yapacak. Ünal Aysal’ın ayrılmasından sonra yükü omuzlayan Duygun Yarsuvat’a teşekkür edilecek ve Galatasaray’ı 3 yıl yönetecek başkan seçilecek.

Şu ana kadar adaylığını açıklayanlar arasında Dursun Özbek öne çıkıyor. Galatasaray Liseli, iyi bir iş adamı ve Galatasaray sevgisi ile dopdolu olan Özbek, kulübe yeni başarılar, yeni şampiyonluklar kazandıracağını söylüyor.

Özbek’in en büyük avantajlarından biri eski başkan Ünal Aysal’ın kendisini destekleyecek olması. Aysal, seçime girmeyeceğini açıkladı. Ancak bu Aysal’ın maddi anlamda Galatasaray’ı desteklemeyeceği demek değildir. Büyük ihtimalle maddi anlamda basketbolun arkasında olacaktır.

Getirisi hemen hemen hiç olmayan ancak gideri milyonlarca euro ile ifade edilen basketbol, kupa dışında çok önemli bir şey vermiyor kulübe. Onun için de bütçeden çıkarılıp, bir sponsor desteğinde yoluna devam etmesi en akılcı çözüm.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar