Akdenizle Ege'nin hepsi.. Coco Cola Pepsi!!

Yunan milletinin kendini kandırmakta üstüne yoktur. Yunanlı bir Bakan, ''Atina'dan yola çıkarsak, şu kadar günde Ankara'ya gireriz!'' der; her biri bir kaç şişe Uzo devirmiş vatandaşları da, kan çanağı...

Yunan milletinin kendini kandırmakta üstüne yoktur. Yunanlı bir Bakan, ''Atina'dan yola çıkarsak, şu kadar günde Ankara'ya gireriz!'' der; her biri bir kaç şişe Uzo devirmiş vatandaşları da, kan çanağı gözlerini devire devire Yaşaaaa..Varol.... diye bağırırlar. Ondan sonra da bir köşeye kıvrılıp sızarlar!

Çipras, bir önceki dönemde Yunanistan Baş Bakanıydı. Şimdi iktidarda bulunan Mitçotakis hükümetinin bakanları, Türkiye konusunda ileri geri konuşmaya başlayınca, sakın ha Yunanistan'ı sonu hüsranla bitecek bir maceraya sürüklemeyin!'' dedi ve bu sözü Yunan basınında manşetlere çıktı.

Avrupa'nın arsız çocuğu Yunanistan, AB Dönem Başkanı Almanya ve Fransa'dan medet umuyor ve bu iki ülkeyi da yanına alarak Türkiye'ye göz dağı vereceğini sanıyor. Bu o kadar yanlış bir varsayım ki, tam akıllara zarar:

Her şeyden önce Almanya, Yunanistan'la saf tutarak Türkiye'nin karşısın

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.236 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 665 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar