AK Parti'den çooook önce, Adapazarı'nda da deprem olmuştu Kemal beyim!

CHP'nin Genel Başkanı, muhterem Kılıçdaroğlu Kemal Beyefendi, geçen gün ateş almak için uğradığı, alır almaz da çalıların arasında kaybolduğu İzmir'de...

CHP'nin Genel Başkanı, muhterem Kılıçdaroğlu Kemal Beyefendi, geçen gün ateş almak için uğradığı, alır almaz da çalıların arasında kaybolduğu İzmir'de, depremin sorumlusu olarak Tayyip Beyle AK Parti'yi ilan etti!

Bu akıllara ziyan teşhise söyleyecek hiç bir şey yok! Nasıl olsun? Türkiye'de ilk kez deprem olmuştu ya! Cumhuriyet kurulduğundan bu yana Tayyip Bey iktidardaydı ya! Hatta bir dönem Milli Şef olmuştu ya! Hay Allah'ım aklıma sahip çık!

Muharrem İnce, "Atatürk'ün koltuğunda oturan biri sürekli olarak ortaya bir laf atıyor, sonra da herkes birbirine giriyor!" demekte. Aslında herkes o konuşunca gülüyor ve "anlat anlat heyecanlı oluyor.." diyerek çekip gidiyor. Cumhuriyet tarihinde hiç bir CHP Genel Başkanı bu kadar güvenilmez ve inanılmaz olmamıştı. O koltuğundan kalkmadıkça da CHP, kiminle ittifak yaparsa yapsın, iktidara teğet dahi geçemez. Dünyada başka bir siyasi parti var mıdır ki, yirmi yıla yakın bir süredir muhalefette olup, oy kaybetsin. CHP yüzde 25'den yüzde 17'ya düşmüş anketlere göre! Neredeyse İYİ Partiyle kafa kafaya gelmiş. Kemal Bey için CHP Genel Başkanlık koltuğundan başka bir koltuk görülmediği için ufukta, o da uhuyla yapışmış koltuğuna kıpırdamıyor bile!!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.789 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.235 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 664 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar