Aferin Hamza böyle devam!

Futbolda bir gerçek var... Tanınmamış, küçük takımlarla oynamak, büyüklerle oynamaktan daha zordur. Hele bir de Şampiyonlar Ligi gibi herkesin kendini göstermek için çabaladığı bir arenada, ülkenizden...

Futbolda bir gerçek var... Tanınmamış, küçük takımlarla oynamak, büyüklerle oynamaktan daha zordur. Hele bir de Şampiyonlar Ligi gibi herkesin kendini göstermek için çabaladığı bir arenada, ülkenizden farklı hava şartlarında ve halı sahaları andıran suni çimde oynarsanız... Akıllı ve dikkatli olmanız, iyi top yapmanız gerekir.

Bu faktörleri bildiğini sandığım Hamza, zor maçta yine sürpriz yaptı. Bilal onbirdeydi! Uzaktan şutlar, Astana gibi takımlara karşı en önemli silahlardan biridir, doğru. Bilal golü atınca, Hamza’ya da nefes aldırdı. Hamza’nın düşüncesi, Bilal’in uzaktan şut özelliğinden yararlanmaktı ama, işin savunma tarafını unuttu. Galatasaray’ın kaptırdığı toplarla kontraya çıkıp gol arayan Astana’nın ekmeğine yağ süren isim, Bilal’di. Selçuk’a çok az yardım ettiği gibi, kaptırdığı kritik toplarla Kazaklar pozisyonlar buldu. Galatasaray’ın yediği ilk gol de Bilal’in lakayıtlığı sonrası geldi.

Astana, ikinci yarıda çok bastırıp pozisyonlara girerken, top kayıpları ile orta sahası düşen Galatasaray, kontratakları da değerlendiremedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar