'Sığınmacılar meselesini gündeme getirmek suçsa gelsinler beni de alsınlar'

Gazeteci dostum Murat Ağırel sosyal medya hesabından paylaşınca ifadeyi ben de aldım ve okudum.Önce sonuca bakalım:“Sığınmacı karşıtı” haberlerde kin ve nefreti yayma gerekçesiyle gözaltına...

Gazeteci dostum Murat Ağırel sosyal medya hesabından paylaşınca ifadeyi ben de aldım ve okudum.

Önce sonuca bakalım:

“Sığınmacı karşıtı” haberlerde kin ve nefreti yayma gerekçesiyle gözaltına alınan Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, Ajans Muhbir’in yöneticisi Süha Çardaklı ve Haber Report hesabının yöneticisi polisteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlardan birisi de İran kökenli ve Ambargo TV’nin video kurgu ve edit işlemlerini yapan Ramin Saedi. İfadesinde Saedi kendisini sanat ve medya işleriyle uğraşan birisi olarak tanıttı ve Ambargo TV’yle ilgili kendisine sorulan soruya şu yanıtı verdi:

“ambargotv rumuzlu Twitter hesapları bana ait değildir. Bu hesap şu anda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a aittir. Benim haricimde hesabı kullanan başka kişiler de vardı.

Saedi’ye sorulan ikinci soru şu oldu: “ambargo tv rumuzlu hesaptan soruşturma dosyasına konu paylaşımlarla ilgili açıklayıcı ifade veriniz. Yapılan paylaşımlara ait içeriklerin doğruluğunu teyit ettiniz mi?”

Yanıtı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.104 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 876 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.623 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.161 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar