Kumpas ve cinayet

Bugün İYİ Parti’de siyaset yapan Ahmet Zeki Üçok, 28 Şubat kumpas davasında, cezaevinde yatan isimleri ziyaret etmiş ve bir rapor hazırlamıştı. Üçok, Vural Avar’ın sağlık durumunu şöyle...

Bugün İYİ Parti’de siyaset yapan Ahmet Zeki Üçok, 28 Şubat kumpas davasında, cezaevinde yatan isimleri ziyaret etmiş ve bir rapor hazırlamıştı. Üçok, Vural Avar’ın sağlık durumunu şöyle anlatmıştı raporunda:

“… Yüksek tansiyon, kalp demans, prostat, işitme kaybı hastalıkları var. Günde 10 hap kullanıyor. Sürekli eski söylediklerini tekrar ediyor. İsimleri unutuyor. Koğuş arkadaşının ismini hatırlamadı. Askeri liseye girişini ayrıntılarıyla anlattı. Adli Tıp için sürekli hastaneye götürüldüğünü, bundan sonra gitmeyeceğini, turp gibi olduğunu söyledi. Çok zayıf ve kırılgan. Bu kışı çıkaramaz.”

Önceki gece uykusunda ölüme yattı bir komutan…

28 Şubat davasında ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 85 yaşındaki emekli Korgeneral Vural Avar, Sincan F Tipi Cezaevi’nde hayatını kaybetti. Nerede olduğunu bilmeyen, ilaçlarını almayan, agresif hareketlerde bulunduğu belirtilen emekli korgeneralin kısa süre önce de kaburgası kırılmıştı. Bu kışı çıkaramadı Vural Avar.

Evet… Bugün Altılı Masa’nın adayını yazacak medya… Birileri de “kış uykusunda” gözleri ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.100 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 876 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.623 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.160 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar