“Kozmik Oda”cı savcıya ödül 

Karl Marks şu tespiti yaptı “Ekonomi Politiğin Eleştirisine Katkı” kitabında:“… Bir toplumsal oluşum, içerebileceği bütün üretici güçler yeteri kadar gelişmeden önce asla yok...

Karl Marks şu tespiti yaptı “Ekonomi Politiğin Eleştirisine Katkı” kitabında:

“… Bir toplumsal oluşum, içerebileceği bütün üretici güçler yeteri kadar gelişmeden önce asla yok olmaz; yeni, daha yüksek üretim ilişkileri, maddi varlık koşulları eski toplumun bağrında olgunlaşmadan önce eskilerinin yerini almazlar.”

Sovyet Devrimi’nin lideri Lenin de “Somut durumun somut tahlili” der kitabında ve eylemlerinde… Değişim kaçınılmazdır ve değişim yaşandıkça ortaya yeni koşullar çıkar!

Tarih 14 Temmuz 2020… SÖZCÜ Gazetesi yazarı Soner Yalçın, “AKP-FETÖ anlaşıyor mu?” başlıklı bir yazı kaleme aldı ve şu iddialarda bulundu: “… FETÖ konusunda kitap yazan meslektaşlarıma sordum: AKP, FETÖ ile uzlaşma arayışına mı girdi? FETÖ uzmanı tek gazeteci arkadaşım soruma şaşırmadı; ‘yok öyle bir şey’ demedi. Toparlarsam: FETÖ, ABD-CIA örgütü… ABD-CIA kurup geliştirdiği örgütünü şimdi Erdoğan ile anlaşmasını sağlamaya mı çalışıyor, hepsi bu… Bakalım, Erdoğan’ın tavrı ne olacak? Göreceğiz…”

Bu yazının üzerinden bir yıl iki ay geçti… Israrla şunu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 193 Okunma Özgür Özel nasıl ikna oldu? 21 Şubat 2024 | 3.521 Okunma Seçil Erzan’ın iddia ettiği “ses kaydı” 01 Aralık 2023 | 569 Okunma İşte o kayıp 11 milyon doların belgesi 30 Kasım 2023 | 1.295 Okunma Emre Belözoğlu'nun avukatı Şekip Mosturoğlu: Erzan’ın açıklayamadığı kayıp 11 milyon dolar var 29 Kasım 2023 | 945 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar