Konuşmayı çarşamba netleştirdi, “oyun kuran benim” mesajı verdi

Tarih 26 Nisan 2022… Yol arkadaşlarım, bütün yol arkadaşlarıma sesleniyorum; size de bir çift lafım var: Bu engerekler ve çıyanlarla çatışma ne kadar sert olursa, zafer de o kadar yakın ve görkemli...

Tarih 26 Nisan 2022…

Yol arkadaşlarım, bütün yol arkadaşlarıma sesleniyorum; size de bir çift lafım var: Bu engerekler ve çıyanlarla çatışma ne kadar sert olursa, zafer de o kadar yakın ve görkemli olacaktır. Ne pahasına olursa olsun yürüyeceğiz. Bu millete, çetelere boyun eğdirmeyeceğiz. Ben o yoksulluğa mahkum edilen çocuklar için mücadele edeceğim. Ya bana katılın ya şimdi şu anda yolumdan çekilin! Açık ve net söylüyorum. Bir insanın uğrunda öleceği bir şey yoksa hayatında, zaten o hiç yaşamamıştır. Pes etmeyeceğim, durmayacağım. Söz veriyorum hepinizin huzurunda, milletimin huzurunda söz veriyorum: Durmayacağım!”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı bu kısa konuşma sonrası Söğütözü’nde beklenti oluştu: “Cumhurbaşkanlığı yarışında adı geçen isimler Kemal Bey’in yanındayız mesajı vermeli.”

Ancak… Beklenen açıklama ya da açıklamalar gelmedi. Bu arada Kılıçdaroğlu, “Bir insanın uğrunda öleceği bir şey yoksa hayatında, zaten o hiç yaşamamıştır” cümlesindeki “ölüm” kelimesinin altını çiziyorum.

Kılıçdaroğlu…

8 Eylül’de şu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 869 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.620 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.154 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 195 Okunma Özgür Özel nasıl ikna oldu? 21 Şubat 2024 | 3.530 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar