Kemal Kılıçdaroğlu pazar gününe hazırlanıyor

Dikkatimi çekti!Ekrem İmamoğlu’nun, CHP’nin “değişim” isteyen ağır isimleriyle online toplantısında verdiği şu bilgi çarpıcı:“Bir de malum aslında Selin Hanım zaten Amerika’dan...

Dikkatimi çekti!

Ekrem İmamoğlu’nun, CHP’nin “değişim” isteyen ağır isimleriyle online toplantısında verdiği şu bilgi çarpıcı:

“Bir de malum aslında Selin Hanım zaten Amerika’dan gelir gelmez içine eklenecek olan bir çalışma yapılacaktı. Biz de onu yürütüyoruz aslında ve bugün de öyle bir toplantının içinde Selin Hanım. (İmamoğlu, eş zamanlı olarak İstanbul Planlama Ajansı’nda yapılan bir toplantıya dikkat çekiyor.)”

CHP’nin Batı’ya dönük yüzü Selin Sayek Böke’den bahseden İmamoğlu, Böke’nin de Amerika’dan döner dönmez İstanbul’da bir toplantıya katıldığını söylüyor. ABD’deki görüşmelerin ayrıntısını bilmiyoruz, yakında anlaşılır.

Bu bilgi beni 1990’ların sonunda Fazilet Partisi içinde Milli Görüş’ün lideri Necmettin Erbakan’a “bayrak açan” Yenilikçi Hareket’in ABD temaslarına götürdü. Tayyip Erdoğan-Abdullah Gül ikilisinin kurmayı planladığı partinin şekillenmesinde Amerika’daki düşünce kuruluşlarıyla yapılan toplantılar da önemli sacayağıydı.

Bu çalışmaları da Fazilet’in Batı’ya dönük yüzü Abdullah Gül...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.109 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 876 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.623 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.163 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar