Fazilet Partisi kongresi gibi

CHP kurultayında yeni rotanın, yeni yol haritasının belirleneceği bir gün yaşanacak. Her ne kadar kurultay CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla CHP Grup Başkanı Özgür Özel arasında geçse de esas...

CHP kurultayında yeni rotanın, yeni yol haritasının belirleneceği bir gün yaşanacak. Her ne kadar kurultay CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla CHP Grup Başkanı Özgür Özel arasında geçse de esas “adayın” İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu herkes biliyor.

Analize geçmeden önce sıcak bazı bilgiler paylaşayım:

Cuma akşamı, yani bu akşam Genel Merkez dört ayrı yerde delegelere yemek verecek. “Değişimciler” de yine adam adama markaja devam edecek. Bir Genel Merkez yöneticisi şu bilgileri verdi:

“Bugün Genel Merkez ana baba günü. Uzun zamandır bu kadar kalabalık olmamıştı. Yine de İstanbul delegelerinin Özgür Özel tercihi insanları etkiledi. Kafa kafaya geçecek gibi. Bu arada Kılıçdaroğlu’nun Parti Meclisi listesini kimlerle hazırlayacağı merak konusu. Ki delegelerin de Parti Meclisi için yarışı başladı diyebiliriz.”

Analize devam.

Aslında bir tekrar yaşanıyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.104 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 876 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.623 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.161 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar