Erdoğan-Büyükanıt’ın Dolmabahçe “sırrı” gibi

KILIÇDAROĞLU’NUN ÖZDAĞ PROTOKOLÜNE İYİ PARTİLİLER TEPKİ GÖSTERDİİrin… Organizmanın herhangi bir yerinde iltihaplanma sonunda ölmüş hücre artıklarından ve bozulmuş akyuvarlardan...

KILIÇDAROĞLU’NUN ÖZDAĞ PROTOKOLÜNE İYİ PARTİLİLER TEPKİ GÖSTERDİ

İrin… Organizmanın herhangi bir yerinde iltihaplanma sonunda ölmüş hücre artıklarından ve bozulmuş akyuvarlardan oluşan, mikroplu veya mikropsuz, genellikle sarımtırak renkte koyuca sıvı, cerahat.

Evet Türk siyasetinde “sıvı” akmaya başladı.

Önceki gün Habertürk canlı yayınında “Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile aranızda, bakanlıklar ve MİT Başkanlığını içeren gizli bir protokol var mıydı?” sorusuna “Vardı” yanıtını veren Kılıçdaroğlu, Faik Öztrak’ın “Böyle bir protokol yok” açıklamalarıyla ilgili olarak ise “Öztrak da bilmiyordu” dedi:

“O protokolle ilgili konuşmam doğru değil. İki kişinin namusuna teslim edilen protokoldür. Açıklamayı ahlaki olarak doğru bulmam. Benim konuşmam doğru değil. Protokol ikimizin arasında imzalandı. Kamuoyuna açık değildi. İkimizin namusuna teslim edildi nokta. Bu konuda yorum yapmam doğru değil. Sayın Özdağ ile Sayın Oğan ile yaptığım görüşmelerle ilgili 6 liderin haberi vardı.”

Bu açıklamanın ardından İYİ Parti cenahından arka arkaya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.109 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 876 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.623 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.163 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar